Catalunya Música Programación - Los programas de Catalunya Música

Aquí puedes encontrar la programación de Catalunya Música una semana avante y las informaciones más importantes sobre ellos. Por ejemplo el nombre del presentador o una muestra de lo que está por venir en el programa. Arriba de los programas de radio está el buscador de radio con que puedes cambiar a una otra radio o con la casilla de fecha puedes ajustar el día de que quieres ver los programas de la radio. Si te das cuenta de que un otro programa esté en la guía de programas y no lo que está sonando en la radio, por favor escribe nos a través de en la página de contacto y vamos a corregirlo lo antes posible. Si quieres ver los programas de más radios al mismo tiempo, visita otra vez la página de guía de programas.

00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Obertura
El cap de setmana anima a escoltar els clàssics preferits i a passar-s'ho bé sintonitzant una selecció musical atractiva.
09:00 - So de cobla
El concert "Sardana és femení" amb la Cobla Reus Jove Sentim, entre d'altres, música de Pepita Llunell, Montserrat Pujolar, Anna Serra, Paula Martí, C ... Adelante >>oncepció Ramió, Maria Mercè Navarro i Anna Abad.
10:00 - El taller del lutier
Hi ha instruments de corda per a esquerrans? Intentem resoldre el dubte de l'enunciat del programa. Ens hi ajuden el violinista Josep Colomé i Joan Pe ... Adelante >>llisa, el guitarrer de La Fatarella. Als minuts finals, la musicòloga i tenorista Anna Costal i Fornells ens descobreix una nova 'Sardana de butaca', aquest cop amb música d'Enric Morera. A la imatge, el violista Jürgen Kussmaul.
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE BERGEN, 2019-2020 Johannes Brahms: ''Obertura tràgica'' en re m, op. 81. Clara Schumann: Concert per a piano ... Adelante >>i orquestra en la m, op. 7. Johannes Brahms: Simfonia n. 2 en Re, op. 73. Christian Ihle Hadland, piano. Orquestra Filharmònica de Bergen. Dir.: Edward Gardner. Enregistrat per la Ràdio Noruega el dijous 17 d'octubre del 2019. Sala Grieg. Bergen. Concert d'intercanvi. (71 min)
13:00 - Les cordes de l'ukelele
Un espai per descobrir els diferents gèneres i corrents sonors que s'agrupen en les anomenades músiques del món. La música d'arrel traslladada al segl ... Adelante >>e XXI. Presentació de Marta Lanau.
14:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
19:00 - Directe a l'òpera
TEMPORADA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU, 2019-2020 Joan Magrané: "Diàlegs de Tirant e Carmesina", òpera de cambra en quatre parts. Josep-Ramon Olivé, Isab ... Adelante >>ella Gaudí i Anna Alàs. Lassus Quartett, Frederic Sánchez, flauta, Esther Pinyol, arpa. Dir.: Francesc Prat. Enregistrat per Catalunya Música el divendres14 de febrer del 2020. Foyer del Gran Teatre del Liceu. Barcelona. (80 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz Concert
HOMENATGE A CHICK COREA (II) "Chick Corea Solo Piano" des del Fasching d'Estocolm. Chick Corea, piano. Enregistrat per la Ràdio Sueca el 17 de novembr ... Adelante >>e del 1999. Fasching Jazz Club. Estocolm. Concert d'intercanvi. (65 min)
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Ravel: els feliços anys 20
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DVORÁK PRAGA 2020 Josef Suk: Serenata per a corda en Mib, op. 6. Jan Václav Vorísek: ''Grand Rondeau'' per a Trio amb ... Adelante >> piano i orquestra, op. 25. Antonín Dvorák: ''Lento maestoso'' del Trio amb piano n. 4 en mi m ''Dumky'', op. 90, Serenata per a corda en Mi, op. 22. Josef Špacek, violí. Tomáš Jamník, violoncel. Lukáš Vondrácek, piano. Orquestra de Cambra de la Filharmònica Txeca. Dir.: Josef Špacek. Enregistrat per la Ràdio Txeca el dijous 17 de setembre del 2020. Sala Dvorák. Rudolfinum. Praga. Concert d'intercanvi. (79 min)
13:00 - Molt personal
Aquest dilluns sentirem les recomanacions musicals de Pere Méndez, saxo soprano, de Kebyart Ensemble, per al "Molt personal".
13:30 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
El clàssic de la setmana: Wayne Shorter 1964, "Juju" i "Speak no evil" "House of Jade" i "Mahjong" (de l'àlbum "Juju", 1965) Wayne Shorter, saxo tenor ... Adelante >>; McCoy Tyner, piano; Reggie Workman, contrabaix; Elvin Jones, bateria "Speak no evil" i "Wild flower" (de l'àlbum "Speak no evil", 1966) Wayne Shorter, saxo tenor; Freddie Hubbard, trompeta; Herbie Hancock, piano; Ron Carter, contrabaix; Elvin Jones, bateria
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO SUECA, 2020-2021 Benjamin Britten: ''Fanfara per a Saint Edmundsbury''. Zoltán Kodaly: ''Danses de Gal ... Adelante >>anta''. Johannes Brahms: Simfonia n. 2 en Re, op. 73. Tarjei Hannevold, trompeta. Mats-Olov Svantesson, trompeta. Max Jean Asselborn, trompeta. Niklas Andersson, clarinet. Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca. Dir.: Lorenzo Viotti. Enregistrat per la Ràdio Sueca el divendres 23 d'octubre del 2020. Berwaldhallen. Estocolm. Concert d'intercanvi. (63 min)
18:00 - Assaig general
La pianista Alba Ventura és la nostra convidada d'avui i l'entrevistarem amb motiu de la seva interpretació demà dimarts de la integral de la "Suite I ... Adelante >>beria" d'Isaac Albéniz, al Palau de la Música Catalana. A més, us parlarem del concert extraordinari d'avui de l'organista Juan de la Rubia a la Catedral de Barcelona i del primer disc del Trio Nilo.
18:30 - El col·leccionista
La Venècia de Vivaldi! Selecció de compositors del barroc venecià. T. Albinoni: ària "Vien con nuova orribil guerra" de l'òpera "La statira" A. Marcel ... Adelante >>lo: Concert n. 5 en Si bemoll major del recull "La cetra" A. Lotti: "Supplica ad amore" de l'oratori "La vita caduca" B. Marcello: Ària "Come mai puoi vedermi piangere" de l'òpera "Arianna" G. Legrenzi: "Ave regina coelorum" A. Vivaldi: Cor i ària 'Dell'aura al sussurrar" de l'òpera "Dorilla in Tempe" RV. 709
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
A MÚSICA DE FRÉDÉRIC CHOPIN CONCERTS A LA MEMÒRIA D'ALEXANDER VEDERNIKOV Frédéric Chopin: Concert per a piano n. 2 en fa m, op. 21. Robert Schumann: ' ... Adelante >>'Obertura, Scherzo i Finale'' per a orquestra, op. 52. Frédéric Chopin: Concert per a piano i orquestra n. 1 en mi m, op. 11. Nicolai Lugansky, piano. Orquestra Filharmònica Nacional de Rússia. Dir.: Alexander Vedernikov. Enregistrat per Ràdio Orpheus el diumenge 26 de setembre del 2010. Sala de Concerts Txaikovski. Moscou. Concert d'intercanvi. (90 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Música de Jeremy Pelt i presentació del seu nou disc, "Griot: this is important" "Griot-intro" i "Carry CHrist Wherever you are", "Don't dog the sourc ... Adelante >>e" (de l'àlbum "Griot: this is important", 2021) Jeremy Pelt, trompeta; Chien Chien Lu, vibràfon; Victor Gould, piano; Vicente Archer, contrabaix; Allan Mednard, bateria "Milo Hayward" (de l'àlbum "Men of honor", 2010) Jeremy Pelt, trompeta; JD Allen, saxo tenor; Danny Grissett, piano; Dwayne Burno, contrabaix; Gerald Cleaver, bateria "All my thougts are of you" (de l'àlbum "The talented mr Pelt", 2011) Jeremy Pelt, trompeta; JD Allen, saxo tenor; Danny Grissett, piano; Dwayne Burno, contrabaix; Gerald Cleaver, bateria "Dream Dancing"(de l'àlbum "Jiveculture" de Jeremy Pelt (Highnote Records, 2016) Jeremy Pelt, trompeta; Danny Grissett, piano; Ron Carter, contrabaix; Billy Drummond, bateria "Make noise!" (de l'àlbum "Make Noise", 2017) Jeremy Pelt, trompeta; Victor Gould, piano; Vicente Archer, contrabaix; Jonathan Barber, bateria; Jacquelene Acevedo, percussions "Princess Charlie" (de l'àlbum "Face forward, Jeremy", 2014) Jeremy Pelt, trompeta; Roxy Cross, saxos; David Bryant, teclats; Chris Smith, baix; Dana Hawkins, bateria; Fabiana Masili, veu "Ceramic" (de l'àlbum "Jeremy Pelt the artist", 2019) Jeremy Pelt, trompeta; Chien Chien Lu, marimba; Victor Gould, piano; Frank LoCrasto, fender rhodes; Vicente Archer, baix; Allan Mednard, bateria; Ismel Wignall, percussions "Love is simple" ("The art of intimacy", 2020) Jeremy Pelt, trompeta; George Cables, piano; Peter Washington, contrabaix "Relevance" (de l'àlbum "Griot, this is important", 2021)
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Ravel: els feliços anys 20
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
CONCERTS DE MÚSICA DE CAMBRA DE LA RÀDIO ORPHEUS DE MOSCOU Felix Mendelssohn: Quartet de corda n. 6 en fa m, op. 80. Dmitri Xostakóvitx: Quartet de co ... Adelante >>rda n. 8 en do m, op. 110. Robert Schumann: Quintet per a piano i corda en Mi b, op. 44. Eliso Virsaladadze, piano. Quartet David Oistrakh. Enregistrat per Ràdio Orpheus el dilluns 1 d'octubre del 2018. Sala Gran. Conservatori. Moscou. Concert d'intercanvi. (75 min)
13:00 - Molt personal
Aquest dimecres sentirem les recomanacions musicals de Robert Seara, saxo tenor, de Kebyart Ensemble, per al "Molt personal".
13:30 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
Les veus del jazz: Tony Bennett i l'orquestra de Count Basie "Life is a song", "Strike up the band" i ""Anything goes" (de l'àlbum "Count Basie Swings ... Adelante >>, Tony Bennett Sings", 1959) Tony Bennett, veu; Count Basie Orchestra "Ol'Man River", "Lost in the stars", "Lullaby of Broadway", "Solitude" i "There will never be another you" (de l'àlbum "In person", 1959) Tony Bennett, vey; Count Basie Orchestra
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO SUECA, 2019-2020 Georg Friedrich Händel: Tres anthems de coronació. Ralph Vaughan Williams: ''Rest'' ( ... Adelante >>Descans), partsong per a cor, Simfonia n. 5 en Re. Cor de la Ràdio Sueca. Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca. Dir.: Andrew Manze. Enregistrat per la Ràdio Sueca el divendres 29 de maig del 2020. Berwaldhallen. Estocolm. Concert d'intercanvi. (79 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
18:30 - El col·leccionista
Finlandesos del s. XIX Selecció de música finlandesa dels temps de Sibelius. A, Järnefelt: "Berceuse" (Cançó de bressol) B. H. Crusell: Rondó final de ... Adelante >>l Concert per a clarinet i orquestra n. 2 en fa menor op. 5 F. Pacius: Obertura de l'òpera "La cacera del rei Carles" M. Wegelius: "Rondo quasi fantasia" per a piano i orquestra R. Kajanus: Rapsòdia finlandesa n. 1 en re menor op. 5
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
COMMEMORACIÓ DEL 210è ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE FRÉDÉRIC CHOPIN Wolfgang Amadeus Mozart: Quartet amb piano en sol m, KV 478. Ludwig van Beethoven: T ... Adelante >>rio amb piano n. 7 en Si b ''Arxiduc'', op. 97. Frédéric Chopin: Trio amb piano en sol m, op. 8. Alena Baeva, violí. Alexander Rudin, violoncel. Vadym Kholodenko, piano. Piotr Szumiel, viola. Enregistrat per la Ràdio Polonesa el diumenge 1 de març del 2020. Philharmonic Concert Hall. Varsòvia. Concert d'intercanvi. (101 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
El contrabaixista Jorge Roeder a les bandes de Julian Lage i de Shai Maestro "Etude" i "Boo's blues", "Familiar flower" i "Saint Rose" (de l'àlbum "Sq ... Adelante >>uint", 2021) Julian Lage, guitarra; Jorge Roeder, baix; Dave King, bateriamary ha "El plebeyo", "El suelo mío" i "Solo juntos" (de l'àlbum "El suelo mío", 2021) Jorge Roeder, contrabaix "Mystery and illusions" (de l'àlbum "Human", 2021) Shai Maestro, piano; Philip Dizack, trompeta; Jorge Roeder, contrabaix; Ofri Nehemya, bateria "Looking back" (de l'àlbum "Untold stories", 2015) Shai Maestro, piano; Jorge Roeder, contrabaix; Ziv Ravitz, bateria "The dream thief" (de l'àlbum "The dream thief", 2018) Shai Maestro, piano; Jorge Roeder, contrabaix; Ofri Nehemya, bateria "233 Butler" (de l'àlbum "Gladwell", 2011) Julian Lage, guitarra; Dan Blake, saxo; Aristides Rivas, violoncel; Jorge Roeder, contrabaix; Tupac Mantilla, percussions
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Ravel: els feliços anys 20
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMONIA DE L'ELBA (NDR), 2020-2021 Wolfgang Amadeus Mozart: Concert per a violí i orquestra n. 5 en La ''Turc'', KV 219, ... Adelante >>Simfonia n. 41 en Do ''Júpiter'', KV 551. Roland Greutter, violí. Orquestra Filharmonia de l'Elba NDR. Dir.: Alan Gilbert. Enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya el diumenge 4 d'octubre del 2020. Filharmonia de l'Elba. Hamburg. Concert d'intercanvi. (66 min)
13:00 - Molt personal
Aquest divendres sentirem les recomanacions musicals de Pere Méndez, Víctor Serra, Robert Seara i Daniel Miguel, és a dir, dels 4 saxos de Kebyart Ens ... Adelante >>emble, per al "Molt personal".
13:30 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
L'era de les big bands: "Duke Ellington Masterpieces 1950" "Mood Indigo" i "Sophisticated lady" i "Smada" (de l'àlbum "Duke Ellington Masterpieces 195 ... Adelante >>0") Orquestra de Duke Ellington
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
CONCERT DEL 10è ANIVERSARI DEL FESTIVAL DE PASQUA DE CERVERA Johann Sebastian Bach: Suite per a violoncel n. 2 en re m, BWV 1008. Eduard Toldrà: Canç ... Adelante >>ons per a soprano i orquestra de corda (orquestració d'Aureli Vila). Pau Casals: ''Sant Martí del Canigó'', sardana. Enric Morera: ''Davant la Verge'', sardana. Eduard Toldrà: ''Camperola'', sardana. Gabriel Fauré: ''Élégie'' (versió per a violoncel i piano), op. 24. Joaquim Serra: ''Puigsoliu'', sardana (orquestració de Salvador Brotons i adaptació de Josep Maria Sauret). Pau Casals: ''El cant dels ocells'' (versió per a violoncel i orquestra). Carla Conangla, violoncel. Marta Arbonés, soprano. Jove Projecte Orquestral. Orquestra de Cambra Catalana. Dir.: Josep Maria Sauret. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 14 de novembre del 2020. Paranimf de la Universitat. Cervera. (61 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
18:30 - El col·leccionista
Trios elegíacs russos La tradició russa dels Trios amb piano P. I. Txaikovski: "Variació final i coda" del Trio amb piano en la menor op. 50 A. Arensk ... Adelante >>i: "Elegia" del Trio amb piano no, 1 en re menor Op. 32 S. Rakhmàninov: "Allegro Risoluto" del "Trio elegiac" en re menor, op. 9 D. Xostakóvitx: "Allegro con brio" del Trio amb piano no. 2 op. 67
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
75è FESTIVAL INTERNACIONAL DE PIANO CHOPIN A DUSZNIKI ZDRÓJ Frédéric Chopin: ''Dotze estudis'' per a piano, op. 25, Balada per a piano n. 3 en La b, o ... Adelante >>p. 47, Scherzo per a piano n. 3 en do # m, op. 39, Polonesa-Fantasia per a piano en La b, op. 61. Adam Kaldunski, piano. Enregistrat per la Ràdio Polonesa el dilluns 10 d'agost del 2020. Centre Chopin. Duszniki Zdrój (Polònia). Concert d'intercanvi. (61 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Les bandes de la guitarrista Mary Halvorson "Away with you", "Inky Ribbons" i "Safety Orange" (de l'àlbum "Away with you", 2016) Mary Halvorson, guita ... Adelante >>rra; Jonathan Finlayson, trompeta; Jon Irabagon i Ingrid Laubrock, saxos; Jacob Garchik, trombó; Susan Alcorn, steel guitar; John Hébert, contrabaix; Ches Smith, bateria "My mind I find in time", "Possibility of lightning" i "Deepest similar" (de l'àlbum "Code girl", 2018) Amirtha Kidambi, veu; Mary Halvorson, guitarra; Ambrose Akinmusire, trompeta; Michael Formanek, baix; Tomas Fujiwara, bateria "Lemon trees" i "Last-minute smears" (de l'àlbum "Artlessly falling", 2020) Amirtha Kidambi, veu; Mary Halvorson, guitarra; Adam O'Farill, trompeta; Michael Formanek, baix; Tomas Fujiwara, bateria; Robert Wyatt, veu
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Obertura
El cap de setmana anima a escoltar els clàssics preferits i a passar-s'ho bé sintonitzant una selecció musical atractiva.
09:00 - La cinta de Möbius
Nombres primers --- Marc Migó
10:00 - Els homes clàssics
Edvard Grieg Aquesta setmana ens avancem a l'aniversari del més gran compositor noruec, Edvard Grieg. Pedro Pardo i Albert Galceran ("Homes clàssics") ... Adelante >>, te'l presenten.
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BAVIERA, 2020-2021 Dmitri Xostakóvitx: Concert per a piano, trompeta i corda n. 1 en do m, op. 35. ... Adelante >> Serguei Prokófiev: Simfonia n. 1 en Re ''Clàssica'', op. 25. Igor Stravinsky: ''Apollon musagète'', ballet en dues escenes. Daniil Trifonov, piano. Martin Angerer, trompeta. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera. Dir.: Gustavo Gimeno. Enregistrat per la Ràdio de Baviera el divendres 22 de gener del 2021. Sala Hèrcules. Munic. Concert d'intercanvi. (73 min)
13:00 - El violí vermell
Els clàssics i el cinema. El món musical de la gran pantalla. Presentat per Xavier Cazeneuve.
14:00 - Músiques empoderades
A Catalunya Música neix un espai en format tertúlia per repensar la música clàssica. Cada diumenge tres veus de dones músiques i joves donen la seva v ... Adelante >>isió, en primera persona, sobre la música clàssica. Mar Medinyà, historiadora de l'art i musicòloga; Marina Sala, violinista, i Ofèlia Carbonell, violoncel·lista. Els diumenges, a les 2 de la tarda, presentat per Rosa Maria Bartroli.
14:30 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
19:00 - Una tarda a l'òpera
María Bayo o l'herència d'una tradició Cavalli, Mozart i Rossini, a més d'incursions en un repertori més dramàtic són etiquetes que marquen l'estil de ... Adelante >> la soprano navarresa María Bayo, hereva de la gran escola de cant espanyola.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
ESTIU AL PALAU 2020 - ECHO RISING STARS Joseph Haydn: Quartet de corda en fa m, op. 20 n. 5, Hob.III:35. Dobrinka Tabakova: ''The smile of the flamboy ... Adelante >>ant wings'' per a quartet de corda. Felix Mendelssohn: Quartet de corda en fa m, op. 80. Goldmund Quartet. Enregistrat per Catalunya Música el dilluns 13 de juliol del 2020. Palau de la Música Catalana. Barcelona. (64 min)
22:00 - Sonoritats
Albert Torrens presenta "Sonoritats", una selecció de fragments d'enregistraments d'intèrprets catalans o de música de compositors del nostre país, pe ... Adelante >>r donar a conèixer una panoràmica plural i variada de les principals novetats discogràfiques que apareguin al mercat català.
23:00 - Focus
Segueix Segueix el camí invisible. El moment és Focus.. Anne Sophie von Otter, Brooklyn Rider: Pi (Kate Bush).. Anna Homler, The Pylon King, Voices o ... Adelante >>f Kwhan: Almost Beautiful.. Murcof / Vanessa Wagner: Spiegel im Spiegel (Arvo Pärt).. Ben Frost: Ich kann die Vergangenheit ändern.. Olivier Alary: Yu Shui.. Anatole / Ólafur Árnalds: Like Deep Water.. Max Richter / Grace Davidson: Path 5, Delta.. Cluster: Es war einmal.. Machinefabriek: Melodrama 1.. Una Sveinbjarnardóttir / Siggi String Quartet: Opacity (II).. Joan Sterling: Pulses.. Chilly Gonzales / Jarvis Cocker: Clara.
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Mozart, el geni adolescent
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE MÚSICA DE RÀDIO FRANÇA, 2020 Benjamin Britten: ''Sis metamorfosis a partir d'Ovidi'' per a oboè, op. 49. Joseph Haydn: Simfonia n. 49 en ... Adelante >>fa m ''La Passió'', Hob.I:49. Benjamin Britten: ''Les Illuminations'', cicle de cançons, op. 18. Igor Stravinsky: Concert per a corda en Re. Olivier Doise, oboè. Orquestra Filharmònica de Ràdio França. Barbara Hannigan, veu i direcció. Enregistrat per Ràdio França el dijous 16 de juliol del 2020. Auditori de Ràdio França. París. Concert d'intercanvi. (72 min)
13:00 - Molt personal
La soprano Mireia Tarragó fa les seves recomanacions musicals per al "Molt personal".
13:30 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
El trio clàssic: els trios del pianista finlandès Aki Rissanen "Étude 5: Arc-en-ciel reimagined" i "Before the Aftermath" (de l'àlbum "Another North", ... Adelante >> 2017) Aki Rissanen, piano; Antii Lötjönen, contrabaix; Teppo Mäkynen, bateria "Cantus Articus, melancoly" i "Das untemperierte klavier" (de l'àlbum "Art in motion", 2019) Aki Rissanen, piano; Antii Lötjönen, contrabaix; Teppo Mäkynen, bateria "For Jimmy Giuffre" (de l'àlbum "Amorandom", 2016) Aki Rissanen, piano; Antti Lötjönen, contrabaix; Teppo Mäkynen, bateria
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA 2020 Claude Debussy: Quartet de corda en sol m, op. 10. Luís Codera: ''Code Is Poetry'', per a quartet de corda. Béla ... Adelante >> Bartók: Quartet de corda n. 1 en la m, op. 7 Sz 40. Marmen Quartet. Quatour Diotima. Enregistrat per Catalunya Música el divendres 18 de setembre del 2020. Sala Oriol Martorell. L'Auditori. Barcelona. (71 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
18:30 - El col·leccionista
“El col·leccionista”, un temps per tancar el ulls i gaudir del plaer d’escoltar. Amb Joan Vives.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA, 2020-2021 Johan de Meij: "Primavera" (Spring), obertura per orquestra de vents. James Curnow: "Càntic a ... Adelante >>les criatures" (Canticle of the creatures), suite simfònica per a banda. Moises Evora, narrador. Maria Hinojosa, soprano. Banda Municipal de Barcelona. Dir.: José Rafael Pascual-Vilaplana. Enregistrat el diumenge 25 d'octubre del 2020. Sala Pau Casals. L'Auditori. Barcelona. (59 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
El so del vibràfon de Behn Gillece "Extraction" i "Don't despair" (de l'àlbum "Still doing our thing", 2021) Behn Gillece, vibràfon; Art Hirahara, pia ... Adelante >>no; Boris Kozlov, contrabaix; Rudy Royston, bateria "Walk of Fire" (de l'àlbum "Walk of Fire", 2017) Behn Gillece, vibràfon; Bruce Harris, trompeta; Walt Weiskopf: saxo; Michael Dease, trombó; Adam Birnbaum, piano; Clovis Nicolas, contrabaix; Jason Tiemann, bateria "Sands of Time" i "Mindset" (de l'àlbum "Mindset", 2015) Behn Gillece, vibràfon; Rick Germanson, piano/Fender Rhodes; Paul Gill, contrabaix; Charles Ruggiero, bateria; Ken Fowser, tenor saxophone "Dare to be" i "From your perspective" (de l'àlbum "Dare to be", 2016) Behn Gillece, vibràfon; Nate Radley, guitarra; Bruce Harris, trompeta; Ugonna Okegwo, contrabaix; Jason Tiemann, bateria "Rady for tomorrow", "Evening glow" i "Smoke Screen" (de l'àlbum "Parallel Universe", 2018) Behn Gillece, vibràfon; Art Hirahara, piano; Stacy Dillar, saxo tenor; Bruce Harris, trompeta; David Wong, contrabaix; Rudy Royston, bateria "Blue Sojourn" (de l'àlbum Still doing our thing", 2021)
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Mozart, el geni adolescent
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE MÚSICA DE RÀDIO FRANÇA 2020 Benjamin Britten: ''Fanfara per a Saint Edmundsbury''. Arvo Pärt: ''Cantus in memory of Benjamin Britten''. R ... Adelante >>ichard Strauss: ''Sextet'' de l'òpera ''Capriccio'', op. 85. Arvo Pärt: ''Spiegel im Spiegel'' per violí i piano. Richard Strauss: ''Metamorfosis'', estudi per a 23 instruments de corda, TrV 290. Gilles Mercier, trompeta. Jean-Pierre Odasso, trompeta. Javier Rossetto, trompeta. Cécile Agator, violí. Arno Madoni, violí. Aurélia Souvignet-Kowalski, viola. Jérémy Pasquier, viola. Eric Levionnois, violoncel. Clémentine Meyer-Amet, violoncel. Ji Yoon Park, violí. Catherine Cournot, piano. Orquestra Filharmònica de Ràdio França. Dir.: Kent Nagano. Enregistrat per Ràdio França el dissabte 6 de juny del 2020. Auditori de Ràdio França. París. Concert d'intercanvi. (57 min)
13:00 - Molt personal
La soprano Mireia Tarragó fa les seves recomanacions musicals per al "Molt personal".
13:30 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
Interseccions: l'Arpeggiata proposa lectures jazzístiques de la música de Henry Purcell "Twas within a furlong", "Music for a while", "Strike the vio ... Adelante >>l", "When I am laid in earth", "Wondrous Machine" i "One charming night" (de l'àlbum "Music for a while, improvisations on Purcell", 2020) Raquel Andueza, soprano; Philippe Jaroussky, Vinncenzzo Capezzuto i Dominique Visse, contratenors; Gianluigi Trovesi, clarinet; Wolfgang Muthspiel, guitarra; Francesco Turrisi, piano; L'Arpeggiata: Christina Pluhar, tiorba; Veronika Skuplik, violí; Julien Martin i Mariene Sablonniere, flautes; Eero Palviainen, arxillaüt; Marcello Vitale, guitarra barroca; Sarah Ridy, arpa barroca; David Mayoral, Segey Saprichev i Michèle Claude, percussions; Boris Schmidt, contrabaix; Haru Kitamika, clave
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA 2020 Dmitri Xostakóvitx: Quartet de corda n. 8 en do m, op. 110. Ludwig van Beethoven: Quartet de corda en la m, op. ... Adelante >>132. Quartet Casals. Enregistrat el diumenge 20 de setembre del 2020. Sala Oriol Martorell. L'Auditori. Barcelona. (68 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
18:30 - El col·leccionista
“El col·leccionista”, un temps per tancar el ulls i gaudir del plaer d’escoltar. Amb Joan Vives.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
CONCERT DEL CONJUNT I BAROCCHISTI DIRIGIT PER DIEGO FASOLIS Carl Philipp Emanuel Bach: Concert per a clavecí i orquestra en re m, Wq 23. Antonio Vival ... Adelante >>di: Concert per a dos violins, corda i continu en la m, RV 522, Concert per a dos violoncels, corda i continu en sol m, RV 531. Johann Sebastian Bach: Concert per a dos violins, corda i continu en re m, BWV 1043. Davide Pozzi, clavecí. Walter Zagato, violí. Duilio Galfetti, violí. Mauro Valli, violoncel. Alessandro Palmeri, violoncel. I Barocchisti. Dir.: Diego Fasolis. Enregistrat per la Radiotelevisió Suïssa de parla italiana el divendres 27 de novembre del 2020. Auditori de la Ràdio de la Suïssa Italiana (RSI). Lugano. Concert d'intercanvi. (56 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Dan Wilson "Vessels of wood and earth" "Vessels of wood and earth" i "Juneteenth" (de l'àlbum "Vessels of wood and earth", 2021) Dan Wilson, guitarra; ... Adelante >> Christian Sands, piano; Marco Panascia, contrabaix; Jeff "Tain" Watts, bateria "In that order" (de l'àlbum "Trip mode", 2019) Joey DeFrancesco, orgue; Dan Wilson, guitarra; Jason Brown, bateria "Project freedom" i "Better than yesterday" (de l'àlbum "Project freedom", 2017) Joey DeFrancesco, orgue; Dan Wilson, guitarra; Troy Roberts, saxo; Jason Brown, bateria "To whom it may concern" (de l'àlbum "To whom it may concern", 2012) Dan Wilson, guitarra "Be nimble" (de l'àlbum "Balancing act", 2017) Dan Wilson, guitarra; Sullivan Fortner, piano; Ivan Taylor, contrabaix; Xavier Breaker, bateria; Sam Blakeslee, trombó "After the rain-Save the children"(de l'àlbum "Vessels of wood and earth", 2021) Joy Brown, veu