Catalunya Música programación - Los programas de Catalunya Música

Aquí puedes encontrar la programación de Catalunya Música una semana avante y las informaciones más importantes sobre ella. Por ejemplo el nombre del presentador o una muestra de lo que está por venir en el programa. Arriba de los programas de radio está el buscador de radio con que puedes cambiar a una otra radio o con la casilla de fecha puedes ajustar el día de que quieres ver los programas de la radio. Si te das cuenta de que un otro programa esté en la guía de programas y no lo que está sonando en la radio, por favor escríbenos a través de en la página de contacto y vamos a corregirlo lo antes posible. Si quieres ver los programas de más radios al mismo tiempo, visita otra vez la página de guía de programas.

La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltar música: descobrir obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudir de les que ja formen part de la nos ... Adelante >>tra vida. I el magazín matinal de Catalunya Música ofereix això i molt més: continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Wagner, de Munic a Bayreuth
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA DE LA RÀDIO DE L'OEST D'ALEMANYA, 2022-2023 Antonín Dvorák: ''Carnaval'', obertura, op. 92. Béla Bartók: Concert per a violí ... Adelante >>i orquestra n. 2, Sz 112. Serguei Prokófiev: Simfonia n. 5 en Si b, op. 100. Isabelle Faust, violí. Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya. Dir.: Cristian Macelaru. Enregistrat per la Ràdio de l'oest d'Alemanya (Colònia) el dissabte 11 de febrer del 2023. Filharmonia. Colònia. Concert d'intercanvi. (97 min)
13:00 - Molt personal
Maria Canyigueral, pianista (5/5) En l'última llista musical de la pianista Maria Canyigueral per al "Molt personal", us presentem un projecte que és ... Adelante >>una fita musical majúscula: 3 moviments de la "Integral de Sonates per a violí i piano" de Beethoven. Es tracta d'una magnífica gravació en directe al Festival de Ljubljana del 2020, amb Lana Trotovsek, violí, i Maria Canyigueral, piano.
13:30 - Els homes clàssics
Gershwin (5/5): Gershwin and friends L'estil de Gershwin va influir molts compositors europeus, que van adoptar una nova manera d'entendre la melodia ... Adelante >>i el ritme. Els Homes Clàssics fan un repàs dels compositors admirats per Gershwin i admiradors de Gershwin.
14:30 - El gran segle
El repertori més antic escoltat en present. Presentació de Joan Vives.
15:30 - Cafè Jazz
Buddy Collette "Man of many parts" "Cycle" (de l'àlbum "Man of many parts", 1956) Buddy Collette Orchestra. "Guachi Guaro" i "Mamblues" (de l'àlbum "W ... Adelante >>arm Winds", 1964) Buddy Collette i Charles Kynard Band "Putting on the Ritz" (de l'àlbum "Comin home Baby!", 1962) Mel Tormé, veu; orquestra dirigida per Shorty Rogers "September in the rain" (de l'àlbum "Sinatra's swingin' session", 1961) Frank Sinatra, veu; Orquestra dirigida per Nelson Riddle. "Teach me tonight" (de l'àlbum "L A is my lady", 1984) Frank Sinatra, veu; Orquestra dirigida per Quincy Jones. "Santa Monica" (de l'àlbum "Man of many parts", 1956) Buddy Collette Orchestra.
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
SCHUBERTÍADA DE VILABERTRAN 2022 Johann Sebastian Bach: Sonata per a violí n. 1 en sol m, BWV 1001. Partita per a violí n. 1 en si m, BWV 1002. Partit ... Adelante >>a per a violí n. 2 en re m, BWV 1004. Maria Florea, violí. Elena Rey, violí. Bernat Prat, violí. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 27 d'agost del 2022. Església de Santa Maria. Vilabertran. (76 min)
18:00 - Assaig general
L'Albert Torrens i la Marta Lanau ho tenen tot preparat per a l'"Assaig general"! Que la música no et faci perdre el món de vista. Escolta i no descon ... Adelante >>nectis del que t'envolta. De dilluns a divendres, de 18 a 19 h, a Catalunya Música.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
SETMANA TEMÀTICA: HOMENATGE A KAIJA SAARIAHO HOMENTAGE A KAIJA SAARIAHO (1952-2023) Kaija Saariaho: ''Reconnaissance (Rusty Mirror Madrigal)'', ''Nuit ... Adelante >>s, adieux'', ''Tag des Jahrs'' per a cor de cambra i electrònica, ''Terra Memoria'', ''Miranda's Lament''. Ana Balestra, soprano. Quartet Fibonacci. Beñat Erro Díez, clarinet. Jeff Yunzhe Wu, violí. Yat Hei Lee, contrabaix. Christopher Clarke, arpa. Dominic Worsley, contrabaix. Beth Higham-Edwards, percussió. Jean-Baptiste Barrière, electrònica. BBC Singers. Dir.: Krista Audere. Enregistrat per la Corporació Britànica de Radiodifusió (BBC) el diumenge 7 de maig del 2023. Barbican, Milton Court. Londres. Concert d'intercanvi. (74 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
El jazz afro-cubà d'Arturo O'Farrill "Un poco loco" i "Dolphin dance" (de l'àlbum "Legacies", 2023) Arturo O'Farrill, piano; Liany Mateo, contrabaix; ... Adelante >>Zack O'Farrill, bateria. "Cimarron" i "Ana Mashoof" (de l'àlbum "Virtual Birdland", 2021) Afro Latin Jazz Orchestra "Suite Despedida" (de l'àlbum "...dreaming in lions...", 2021) Afro Latin Jazz Ensemble "En la oscuridad" (de l'àlbum "Virtual Birdland", 2021) Afro Latin Jazz Orchestra
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Obertura
El cap de setmana anima a escoltar els clàssics preferits i a passar-s'ho bé sintonitzant una selecció musical atractiva.
09:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
SCHUBERTÍADA DE VILABERTRAN 2022 Dmitri Xostakóvitx: Quartet de corda n. 1 en Do, op. 49. Antonín Dvorák: Quintet amb piano n. 2 en La, op. 81. César ... Adelante >>Franck: ''Lento con molto sentimento'' del ''Quintet amb piano en fa m, FWV 7''. Christian Blackshaw, piano. Quartet Casals. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 28 d'agost del 2022. Església de Santa Maria. Vilabertran. Per Catalunya Música (68 min)
13:00 - Les cordes de l'ukelele
Recuperem un concert de la formació vocal occitana LES MÉCANOS, que va tenir lloc el 20 d'octubre de 2022 a Lisboa, en el marc de la fira internaciona ... Adelante >>l WOMEX.
14:00 - El sisè sentit
Mirar dibuixos animats Recordarem alguns dibuixos animats que han quedat per sempre lligats a algunes de les peces més destacades de la música univers ... Adelante >>al. Així, doncs, prepareu les crispetes perquè marxem al cinema.
15:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA DE LA SUÏSSA FRANCÒFONA, 2022-2023 Arthur Honegger: ''Rugby'', moviment simfònic n. 2, H 67. Serguei Rakhmàninov: Concert per ... Adelante >> a piano i orquestra n. 3 en re m, op. 30. Claude Debussy: ''Clair de lune'' (Clar de lluna) de la Suite Bergamasque. Franz Liszt: ''Rapsòdia hongaresa'' per a piano n. 2 en do # m, S 244. Alessandro Marcello: ''Adagio'', 2n mov. del Concert per a oboè en re m (arranjament per a piano). Igor Stravinsky: ''Petruixka'', ballet en quatre escenes. Khatia Buniatishvili, piano. Orquestra Simfònica de la Suïssa Francòfona. Dir.: Jonathan Nott. Enregistrat per la Ràdio de la Suïssa Francòfona (Lausana) el dilluns 13 de febrer del 2023. Victoria Hall. Ginebra. Concert d'intercanvi. (86 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz Concert
TAMPERE JAZZ HAPPENING 2022 Hamid Drake's Turiya: Honoring Alice Coltrane Hamid Drake, percussió i veu. Ndoho Ange, veu. Sheila Maurice-Grey, trompeta ... Adelante >> i veu. Jan Bang, electrònica. Jamie Saft, piano i teclats. Pasquale Mirra, vibràfon. Joshua Abrams, baix i guimbri. Enregistrat per la Ràdio Finlandesa el 6 de novembre del 2022 Tullikamarin Pakkahuone, Tampere (Finlàndia). Concert d'intercanvi (70 min
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Obertura
El cap de setmana anima a escoltar els clàssics preferits i a passar-s'ho bé sintonitzant una selecció musical atractiva.
09:00 - Set de sons
Fem música junts? L'experiència sense límits. Tot i que la música és un llenguatge universal massa sovint molts de nosaltres només hi tenim un paper ... Adelante >> d'espectadors i oients. Set de sons demostra que tothom pot ser i sentir-se músic a través de l'experiència de Santi Carcasona, bateria i facilitador de cercles de percussió i de boomwhackers en l'àmbit pedagògic i en el d'empresa. Descobrirem el seu mètode online "Tocant t'ho canto", pensat per ajudar a la introducció de la música comunitària tant a l'escola com en família. A la selecció musical i a les seccions didàctiques, la percussió serà la gran protagonista amb un recorregut per diferents gèneres, estils i èpoques.
10:00 - Els homes clàssics
Gershwin: el resum Tota una setmana a ritme de música americana amb George Gershwin, ara en el resum setmanal.
11:00 - Temporada de l'OBC des de L'Auditori
TRANSMISSIÓ DES DE L'AUDITORI DE BARCELONA TEMPORADA DE L'OBC, 2023-2024 Joan Guinjoan: "Fanfàrria" per a orquestra. Serguei Prokófiev: Simfonia conce ... Adelante >>rtant per a violoncel i orquestra en mi m, op. 125. Jordi Cervelló: "Un cant a Pau Casals". Ludwig van Beethoven: Simfonia n. 3 en Mi b "Heroica", op. 55. Alisa Weilerstein, violoncel. Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Dir.: Ludovic Morlot. (101 min)
13:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
22:00 - Sonoritats
L'amor que tot ho pot No cal dir que l'amor és un dels grans temes de què tracten la música i l'art de tots els temps. Avui, encetem les "Sonoritats" ... Adelante >>amb un disc titulat, precisament, "Visca l'amor". El signen el tenor Isaí Jess Muñoz i la pianista Oksana Glouchko, i està dedicat a cançons artístiques catalanes dels segles XX i XXI. També sentirem, però, música medieval i del classicisme més pur.
23:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltar música: descobrir obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudir de les que ja formen part de la nos ... Adelante >>tra vida. I el magazín matinal de Catalunya Música ofereix això i molt més: continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Gabriel Fauré, entre l'elegància i l'emoció
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
13:00 - Molt personal
Quines peces formarien part de la vostra llista de recomanacions? Serien una ària d'òpera, un lied, una gran simfonia, una peça contemporània...? De d ... Adelante >>illuns a divendres, durant 30 minuts, solistes, compositores, directors i intèrprets ens convidaran a escoltar les músiques que els agraden especialment i ens explicaran per què les han escollit. “Molt personal”, és una llista musical per compartir.
13:30 - Els homes clàssics
Pedro Pardo i Albert Galceran són “Els homes clàssics”, i cada setmana s’han marcat l’objectiu d’acostar la clàssica al gran públic. I per aconseguir- ... Adelante >>ho fan reportatges, reben grans experts a l’estudi o s’asseuen al piano per ser més didàctics.
14:30 - El gran segle
El repertori més antic escoltat en present. Presentació de Joan Vives.
15:30 - Cafè Jazz
El clàssic de la setmana: el saxofonista Sam Rivers (1923 - 2011) "Fuchsia swing song" (de l'àlbum "Fuchsia swing song", 1964) Sam Rivers, saxo tenor; ... Adelante >> Jaki Byard, piano; Ron Carter, contrabaix; Tony Williams, bateria. "If I were a bell" ("Miles in Tokyo", 1964) Miles Davis, trompeta; Sam Rivers, saxo tenor; Herbie Hancock, piano; Ron Carter, contrabaix; Tony Williams, bateria "Verve" (de l'àlbum "Contrasts", 1980) Sam Rivers, flauta i saxo tenor; George Lewis, trombó; Dave Holland, contrabaix; Thurman Barker, bateria "Lilacs" (de l'àlbum "Colours", 1980) Sam Rivers, Marvin Blackman, Talib Kibwe, Chris Roberts, Steve Coleman, Bobby Watson, Nat Dixon, Bill Cody, Eddie Alex, Jimmy Cozier, saxos.
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
18:00 - Assaig general
L'Albert Torrens i la Marta Lanau ho tenen tot preparat per a l'"Assaig general"! Que la música no et faci perdre el món de vista. Escolta i no descon ... Adelante >>nectis del que t'envolta. De dilluns a divendres, de 18 a 19 h, a Catalunya Música.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
El Vogue Trio del contrabaixista Giuseppe Millaci "Broustin Avenue", "Proemio" i "Where everything began" (de l'àlbum "Double Portrait", 2023) Giusepp ... Adelante >>e Millaci Vogue Trio: Giuseppe Millaci, piano; Amaury Faye, contrabaix; Lionel Beuvens, bateria. "Mi ritorni in mente" (de l'àlbum "Flagey", 2022) Giuseppe Millaci Vogue Trio. "My one and only Love", "Stingy Lulu Blues" i "Al blade" (de l'àlbum "Phases", 2020) Manu Codjia, guitarra; Giuseppe Millaci, contrabaix; Lieven Venken, bateria. "Unknown land" (de l'àlbum "Songbook", 2017) Giuseppe Millaci Vogue Trio. "Dance of the infidels" (de l'àlbum "The endless wau", 2019) Giuseppe Millaci Vogue Trio. "Time waits" (de l'àlbum "Double Portrait", 2023) Giuseppe Millaci Vogue Trio.
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltar música: descobrir obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudir de les que ja formen part de la nos ... Adelante >>tra vida. I el magazín matinal de Catalunya Música ofereix això i molt més: continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Gabriel Fauré, entre l'elegància i l'emoció
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
13:00 - Molt personal
Quines peces formarien part de la vostra llista de recomanacions? Serien una ària d'òpera, un lied, una gran simfonia, una peça contemporània...? De d ... Adelante >>illuns a divendres, durant 30 minuts, solistes, compositores, directors i intèrprets ens convidaran a escoltar les músiques que els agraden especialment i ens explicaran per què les han escollit. “Molt personal”, és una llista musical per compartir.
13:30 - Els homes clàssics
Pedro Pardo i Albert Galceran són “Els homes clàssics”, i cada setmana s’han marcat l’objectiu d’acostar la clàssica al gran públic. I per aconseguir- ... Adelante >>ho fan reportatges, reben grans experts a l’estudi o s’asseuen al piano per ser més didàctics.
14:30 - El gran segle
El repertori més antic escoltat en present. Presentació de Joan Vives.
15:30 - Cafè Jazz
El trio clàssic: Mike Jones - Penn Jillette - Jeff Hamilton: "Are You Sure You Three Guys Know What You're Doing?" "On Green Dolphin Street", "Perdido ... Adelante >>", "What a difference a day makes", "S wonderful" i "Gone with the wind" (de l'àlbum "Are you sure you three guys know what you're doing?", 2023) Mike Jones, piano; Penn Jillette, contrabaix; Jeff Hamilton.
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
18:00 - Assaig general
L'Albert Torrens i la Marta Lanau ho tenen tot preparat per a l'"Assaig general"! Que la música no et faci perdre el món de vista. Escolta i no descon ... Adelante >>nectis del que t'envolta. De dilluns a divendres, de 18 a 19 h, a Catalunya Música.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Projectes del trompetista Chad McCullough. "Retroactive resonance" (de l'àlbum "The charm of impossibilities", 2023) Chad McCullugh, trompeta; Jon Ira ... Adelante >>bagon, saxos; Larry Kohut, contrabaix; Jon Deitemyer, bateria "Bee in the flower" i "Former times float by" (de l'àlbum "The charm of impossibilities", 2023) Chad McCullugh, trompeta; Larry Kohut, contrabaix; Jon Deitemyer, bateria "Grace at the Gravel or Grace at the Gallows", "Oak Park" i "Novembre lake" (de l'àlbum "Forward", 2020) Chad McCullough, trompeta; Rob Clearfield, piano; Matt Ulery, contrabaix; Jon Deitemyer, bateria; Ryan Cohen, electrònica. "The same twelve notes" i "Endless waiting" (de l'àlbum "Feather", 2017) Bram Weijters, piano i teclats; Chad McCullough, trompeta. "Winter's lament" (de l'àlbum "Abstract quantities", 2015) Chad McCullough, trompeta; Brad Weijters, piano i teclats; Piet Verbist, baix; John Bishop, bateria "Bee in the Flower" (de l'àlbum "The charm of impossibilities", 2023) Chad McCullugh, trompeta; Jon Irabagon, saxos; Larry Kohut, contrabaix; Jon Deitemyer, bateria
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltar música: descobrir obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudir de les que ja formen part de la nos ... Adelante >>tra vida. I el magazín matinal de Catalunya Música ofereix això i molt més: continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Gabriel Fauré, entre l'elegància i l'emoció
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
13:00 - Molt personal
Quines peces formarien part de la vostra llista de recomanacions? Serien una ària d'òpera, un lied, una gran simfonia, una peça contemporània...? De d ... Adelante >>illuns a divendres, durant 30 minuts, solistes, compositores, directors i intèrprets ens convidaran a escoltar les músiques que els agraden especialment i ens explicaran per què les han escollit. “Molt personal”, és una llista musical per compartir.
13:30 - Els homes clàssics
Pedro Pardo i Albert Galceran són “Els homes clàssics”, i cada setmana s’han marcat l’objectiu d’acostar la clàssica al gran públic. I per aconseguir- ... Adelante >>ho fan reportatges, reben grans experts a l’estudi o s’asseuen al piano per ser més didàctics.
14:30 - El gran segle
El repertori més antic escoltat en present. Presentació de Joan Vives.
15:30 - Cafè Jazz
Les veus del jazz: Veronica Swift "The show must go on" (de l'àlbum "Veronica Swift", 2023) Veronica Swift, veu; Adam Klipple, piano; Alexander Claffy ... Adelante >>, contrabaix; Luisito Quintero, percussió. "Do nothing till you hear from me" Veronica Swift, veu; Benny Benack III i James Sarno, trompetes; Troy Roberts i David Leon, saxos; Javier Leon, trombó; Adam Klipple, teclats; Chris Whiteman, guitarra elèctrica; Phil Norris, baix; Brian Viglione, bateria "You're gonna hear from me", "Forget about the boy" i "No regrets" (de l'àlbum "Confessions", 2019) Veronica Swift, veu; Emmet Cohen, piano; Kyle Poole, bateria; Russell Hall, contrabaix "Until the real thing comes along" (de l'àlbum "Kinetic", 2021) Veronica Swift, veu; Steven Feifke Big Band
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
18:00 - Assaig general
L'Albert Torrens i la Marta Lanau ho tenen tot preparat per a l'"Assaig general"! Que la música no et faci perdre el món de vista. Escolta i no descon ... Adelante >>nectis del que t'envolta. De dilluns a divendres, de 18 a 19 h, a Catalunya Música.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
"Between two worlds", l'entorn del trompetista Terrell Stafford "Between two worlds", "Two hearts as one" i "Mi a Mia" (de l'àlbum "Between Two worlds ... Adelante >>", 2023) Terrell Stafford, trompeta; Tim Warfield, saxo tenor; Bruce Barth, piano; David Wong, contrabai; Alex Acuña, percussions; Jonathan Blake, bateria "Puppets" (de l'àlbum "Oasis", 2023) Rodney Whitaker, contrabaix; Terrell Stafford, trompeta; Tim Warfield, saxo tenor; Bruce Barth, piano; Dana Hall, bateria. "Lush Life" (de l'àlbum "This Side of Strayhorn", 2011) Terell Stafford, trompeta; Bruce Barth, piano; Peter Washington, contrabaix; Dana Hall, bateria "Candy" (de l'àlbum "Brother Lee Love. Celebrating Lee Morgan", 2015) Terell Stafford, trompeta; Tim Warfield, saxo; Bruce Barth, piano; Peter Washington, contrabaix; Dana Hall, bateria "Naima" (de l'àlbum "Fly with the wind", 2023) Terell Stafford, trompeta; Dick Oatts, saxo alt; Bruce Barth, piano; Tim Warfield, saxo tenor; Mike Boone, contrabaix; Justin Faulkner, bateria.
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltar música: descobrir obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudir de les que ja formen part de la nos ... Adelante >>tra vida. I el magazín matinal de Catalunya Música ofereix això i molt més: continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Gabriel Fauré, entre l'elegància i l'emoció
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
13:00 - Molt personal
Quines peces formarien part de la vostra llista de recomanacions? Serien una ària d'òpera, un lied, una gran simfonia, una peça contemporània...? De d ... Adelante >>illuns a divendres, durant 30 minuts, solistes, compositores, directors i intèrprets ens convidaran a escoltar les músiques que els agraden especialment i ens explicaran per què les han escollit. “Molt personal”, és una llista musical per compartir.
13:30 - Els homes clàssics
Pedro Pardo i Albert Galceran són “Els homes clàssics”, i cada setmana s’han marcat l’objectiu d’acostar la clàssica al gran públic. I per aconseguir- ... Adelante >>ho fan reportatges, reben grans experts a l’estudi o s’asseuen al piano per ser més didàctics.
14:30 - El gran segle
El repertori més antic escoltat en present. Presentació de Joan Vives.
15:30 - Cafè Jazz
Interseccions: Paolo Fresu i Uri Caine "The way forward", "Darn that dream" i "Blood Money" (de l'àlbum "Think", 2009) Paolo Fresu, trompeta i fiscorn ... Adelante >>; Uri Caine, piano; Alborada String Quartet. "Si dolce è il tormento" i "Cheek to cheek" (de l'àlbum "Things", 2006) Paolo Fresu, trompeta; Uri Caine, piano i teclats.
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
18:00 - Assaig general
L'Albert Torrens i la Marta Lanau ho tenen tot preparat per a l'"Assaig general"! Que la música no et faci perdre el món de vista. Escolta i no descon ... Adelante >>nectis del que t'envolta. De dilluns a divendres, de 18 a 19 h, a Catalunya Música.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
Una selecció dels millors concerts de la nostra fonoteca i d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU. Presentació a càrrec de ... Adelante >> l’equip de Catalunya Música.
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Ecos de la tradició hebrea al trio Shalosh i mexicans al Joshua Espinoza Trio "Tales of Utopia", "Entrance to the Great City" i "King's dream" (de l'à ... Adelante >>lbum "Tales of Utopia", 2023) Shalosh: Gadi Stern, piano; David Michaeli, contrabaix; Matan Assayag, bateria "The impossible Love story of Jackie and Hanan" Itamar Borochov, trompeta. Trio Shalosh "Meditation" (de l'àlbum "Onwards and upwards", 2019) Shalosh Trio "Desesperado" i "Unwelcome dream" (de l'àlbum "Journey into the night", 2019) Joshua Espinoza Trio: Joshua Espinoza, piano; Kris Monson contrabaix; Jaron Lamar Davis, bateria. "Michoacan", "Apalachian Wanderer" i "Yesterday" (de l'àlbum "Songs from yesterday", 2023) Joshua Espinoza Trio