Catalunya Música Programación - Los programas de Catalunya Música

Aquí puedes encontrar la programación de Catalunya Música una semana avante y las informaciones más importantes sobre ellos. Por ejemplo el nombre del presentador o una muestra de lo que está por venir en el programa. Arriba de los programas de radio está el buscador de radio con que puedes cambiar a una otra radio o con la casilla de fecha puedes ajustar el día de que quieres ver los programas de la radio. Si te das cuenta de que un otro programa esté en la guía de programas y no lo que está sonando en la radio, por favor escribe nos a través de en la página de contacto y vamos a corregirlo lo antes posible. Si quieres ver los programas de más radios al mismo tiempo, visita otra vez la página de guía de programas.

00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Obertura
El cap de setmana anima a escoltar els clàssics preferits i a passar-s'ho bé sintonitzant una selecció musical atractiva.
09:00 -
"El cant de la senyera" compleix 125 anys El sentirem en una versió per a cor i cobla amb l'Orfeó Català i la Cobla Sant Jordi. Abans commemorarem els ... Adelante >> 125 anys del naixement dels compositors Francesc Riumalló i Antoni Botey i el centenari del naixement del tenorista Josep Mir.
10:00 - El taller del lutier
Descobrint Margarida Orfila La pianista Isabel Fèlix ens acosta la figura i l'obra de la compositora menorquina Margarida Orfila, que ha estat estudia ... Adelante >>nt aquests últims anys i a la qual li ha dedicat un enregistrament monogràfic molt interessant. Els minuts finals són per a Jaume Ayats, El manxaire, que aquesta vegada ens parla del Tambor major, un personatge vinculat al món de les bandes militars.
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
"LUNCH CONCERTS" DE L'ORQUESTRA DE LA RÀDIO DE L'OEST D'ALEMANYA Ralph Vaughan Williams: "Folk Songs of the Four Seasons" (Cançons tradicionals de les ... Adelante >> quatre estacions), cantata. Cor de nens de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya. Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya. Dir.: Enrico Delamboye. Enregistrat per la Ràdio de l'Oest d'Alemanya (Colònia) el 12 d'abril del 2019. Auditori de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya. Colònia. Concert d'intercanvi. (40 min)
13:00 - Les cordes de l'ukelele
Un espai per descobrir els diferents gèneres i corrents sonors que s'agrupen en les anomenades músiques del món. La música d'arrel traslladada al segl ... Adelante >>e XXI. Presentació de Marta Lanau.
14:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
19:00 - Directe a l'òpera
TEMPORADA DEL TEATRE DE L'ÒPERA DE ROMA, 2020-2021 Giuseppe Verdi: "La Traviata", òpera en tres actes. Lisette Oropesa, Saimir Pirgu, Roberto Frontali ... Adelante >>, Anastasia Boldyreva, Angela Schisano, Rodrigo Ortiz, Roberto Accurso, Arturo Espinosa, Andril Ganchuk, Michael Alfonsi, Leo Paul Chiarot i Francesco Luccioni. Cor i Orquestra de l'Òpera de Roma. Dir.: Daniele Gatti. Enregistrat per la Radiotelevisió Italiana (RAI) el diumenge 28 de febrer del 2021. Teatro Dell'Opera di Roma. Concert d'intercanvi. (122 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz Concert
SCHAFFHAUSEN JAZZ FESTIVAL 2021 "Heiri Känzig-Traveling in musical cultures of the world" Heiri Känzig, bass guitarra. Veronika Stalder, veu. Amine Mr ... Adelante >>aihi, oud. Matthieu Michel, flugelhorn. Marc Méan, piano. Lionel Friedli, bateria. Enregistrat per la Ràdio Suïssa de parla alemanya (Basilea) el 28 de maig del 2021. Club Kammgarn. Schaffhausen (Suïssa). Concert d'intercanvi. (58 min)
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Obertura
El cap de setmana anima a escoltar els clàssics preferits i a passar-s'ho bé sintonitzant una selecció musical atractiva.
10:00 - Els homes clàssics
Ralph Vaughan Williams, un compositor marcat per les guerres En aquesta setmana dedicada al compositor Ralph Vaughan Williams els "Homes clàssics" (Al ... Adelante >>bert Galceran i Pedro Pardo) et donen les claus per entendre la seva obra. Recupera els millors moments en aquest resum de la setmana!
11:00 - Temporada de l'OBC des de L'Auditori
TRANSMISSIÓ DES DE L'AUDITORI DE BARCELONA TEMPORADA DE L'OBC, 2021-2022 - Programa OBC 4 Richard Wagner: ''Idil·li de Siegfried'', poema simfònic, W ... Adelante >>WV 103. Gustav Mahler: ''Das lied von der Erde'' (El cant de la terra). Michael Schade, tenor. José Antonio López, baríton. Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) Dir.: Matthias Pintscher. (78 min)
13:00 - El violí vermell
La música del films del director Fernando Fernán-Gómez Enguany es commemora el centenari del naixement de l'actor, director i escriptor Fernando Ferná ... Adelante >>n-Gómez, un home de cultura i de lletres. A "El violí vermell" hem volgut retre-li homenatge dedicant-li aquest programa: farem un repàs a les bandes sonores de les pel·lícules que Fernán-Gómez va dirigir. Grans compositors per a algunes de les pel·lícules més importants del cinema de l'estat espanyol. Sentirem música de "La vida por delante", "El mundo sigue", "El extraño viaje", "El viaje a ninguna parte"...
14:00 - Músiques empoderades
A Catalunya Música neix un espai en format tertúlia per repensar la música clàssica. Cada diumenge tres veus de dones músiques i joves donen la seva v ... Adelante >>isió, en primera persona, sobre la música clàssica. Mar Medinyà, historiadora de l'art i musicòloga; Marina Sala, violinista, i Ofèlia Carbonell, violoncel·lista. Els diumenges, a les 2 de la tarda, presentat per Rosa Maria Bartroli.
14:30 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
19:00 - Una tarda a l'òpera
Glossari operístic (1) Què és una ària? I una cavatina? I una cabaletta? Belcanto és sinònim d'òpera? I què és un concertant? I per què el paper del c ... Adelante >>or en l'òpera? Descobrim el primer episodi d'allò que podem anomenar Glossari operístic
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
SETMANA MOZART DE SALZBURG 2021 Wolfgang Amadeus Mozart: Sonata per a piano a quatre mans en Do, KV 521. Sonata per a piano a quatre mans en Fa, KV 49 ... Adelante >>7. ''Andante amb variacions'' per a piano a quatre mans en Sol, KV 501. Sonata per a dos pianos en Re, KV 448. Martha Argerich, piano. Daniel Barenboim, piano. Enregistrat per la Ràdio Austríaca el dimecres 27 de gener del 2021. Gran Sala del Mozarteum. Salzburg. Concert d'intercanvi. (79 min)
22:00 - Sonoritats
Albert Torrens presenta "Sonoritats", una selecció de fragments d'enregistraments d'intèrprets catalans o de música de compositors del nostre país, pe ... Adelante >>r donar a conèixer una panoràmica plural i variada de les principals novetats discogràfiques que apareguin al mercat català.
23:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Saint-Saëns, el músic viatger
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
SCHUBERTÍADA A VILABERTRAN 2021 Franz Schubert: ''Moments musicals'' per a piano en fa m, op. 94 D 780. Sonata per a piano n. 16 en la m, D 845. Imoge ... Adelante >>n Cooper, piano. Enregistrat per Catalunya Música el dijous 26 d'agost del 2021. Església de Santa Maria. Vilabertran. (72 min)
13:00 - Molt personal
Quines peces formarien part de la vostra llista de recomanacions? Serien una ària d'òpera, un lied, una gran simfonia, una peça contemporània...? De d ... Adelante >>illuns a divendres, durant 30 minuts, solistes, compositores, directors i intèrprets ens convidaran a escoltar les músiques que els agraden especialment i ens explicaran per què les han escollit. “Molt personal”, és una llista musical per compartir.
13:30 - Els homes clàssics
"El petó de la consagració" En aquest primer capítol dedicat a Franz Liszt, en la setmana del seu 210 aniversari, els "Homes clàssics" (Pedro Pardo i ... Adelante >>Albert Galceran) es fixen en els anys de formació del genial intèrpret i compositor, i t'expliquen la llengenda del "petó de la consagració", que té molt a veure amb ell i amb Beethoven.
14:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
14:30 - El col·leccionista
“El col·leccionista”, un temps per tancar el ulls i gaudir del plaer d’escoltar. Amb Joan Vives.
15:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
Obrim el club de jazz de Catalunya Música a l’hora del cafè per acompanyar-vos amb una sessió de jazz clàssic per a tots els públics. Cada dia la sele ... Adelante >>cció girarà al voltant d’un fil temàtic. Presentació per Pilar Subirà.
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
PALAU BACH 2021 Johann Sebastian Bach: Concert en Fa, BWV 978. Canzona en re m, BWV 588. Fantasia i fuga en la m, BWV 944. Concert en do m, BWV 981. " ... Adelante >>Largo e spicatto", segon moviment del Concert en re m, BWV 593 (a partir d'Antonio Vivaldi). Concert en sol m, BWV 975 ( a partir d'Antonio Vivaldi). Benjamin Alard, clavecí. Enregistrat per Catalunya Música el dimarts 12 de gener del 2021. Sala Petit Palau. Palau de la Música Catalana. Barcelona. (57 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BERLÍN, 2020-2021 Boris Papandopulo: Simfonieta per a orquestra de corda, op. 79. Joseph Haydn: Simf ... Adelante >>onia n. 6 ''Le Matin'', Hob.I:6. Ottorino Respighi: ''Gli uccelli'', suite per a petita orquestra. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Berlín. Dir.: Ivan Repusic. Enregistrat per la Ràdio de Berlín i Brandenburg el dilluns 22 de febrer del 2021. Filharmonia. Berlín. Concert d'intercanvi. (69 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Descobrim nous projectes i formacions del panorama jazzístic actual i aprofundim en les trajectòries dels músics ja consagrats. Presentem novetats dis ... Adelante >>cogràfiques internacionals i de casa nostra i seguim atents a l’actualitat del mon del jazz i a l’agenda de concerts i festivals. El club de jazz de Catalunya Música obre les seves portes els dissabtes d'11 a 12 de la nit, per oferir el millor jazz en directe gràcies als concerts d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió UER-EBU, un programa de Pilar Subirà.
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Saint-Saëns, el músic viatger
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
SCHUBERTÍADA A VILABERTRAN 2021 Franz Schubert: ''Winterreise'' (Viatge d'hivern), cicle de cançons, op. 89, D 911. Andrè Schuen, baríton. Daniel Heid ... Adelante >>e, piano. Enregistrat per Catalunya Música el divendres 13 d'agost del 2021. Església de Santa Maria. Vilabertran. (73 min)
13:00 - Molt personal
Quines peces formarien part de la vostra llista de recomanacions? Serien una ària d'òpera, un lied, una gran simfonia, una peça contemporània...? De d ... Adelante >>illuns a divendres, durant 30 minuts, solistes, compositores, directors i intèrprets ens convidaran a escoltar les músiques que els agraden especialment i ens explicaran per què les han escollit. “Molt personal”, és una llista musical per compartir.
13:30 - Els homes clàssics
Liszt, Paganini i Chopin La genialitat de Liszt s'explica, en part, per la seva capacitat d'absorvir idees de genis com Paganini i Liszt, i transforma ... Adelante >>r-les en un llenguatge musical que combina virtuosisme i ànima. Els "Homes clàssics" (Albert Galceran i Pedro Pardo) t'acompanyen en aquest viatge.
14:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
14:30 - El col·leccionista
“El col·leccionista”, un temps per tancar el ulls i gaudir del plaer d’escoltar. Amb Joan Vives.
15:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
El trio clàssic: Red Garland Trio "It's a blue world" (de l'àlbum "It's a blue wolrd", 1959) Red Garland, piano; Paul Chambers, contrabaix; Art Taylor ... Adelante >>, bateria "We kiss in a shadow" (de l'àlbum "Lil'Darlin'", 1959) Red Garland, piano; Jimmy Rowser, contrabaix; Charles Specs Wright, bateria "On Green Dolphin Street" (de l'àlbum "Bright and Breezy", 1961) Red Garland, piano; Sam Jones, contrabaix; Charlie Persip, bateria "Solar" (de l'àlbum "Crossings", 1977) Red Garland, piano; Ron Carter contrabaix; Philly Joe Jones, bateria "Cute" (de l'àlbum "Equinox", 1978) Red Garland, piano; Richard Davis, contrabaix; Roy Haynes, bateria "Willow weep for me" (de l'àlbum "Misty red", 1982) Red Garland, piano; Jamil Nasser, contrabaix; Frank Gant, bateria
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE CONCERTS DE RÀDIO FRANÇA, 2020-2021 Hans Abrahamsen: Concert per a trompa i orquestra. Dmitri Xostakóvitx: Simfonia n. 13 en si b m per a ... Adelante >> baix, cor masculí i orquestra ''Babi Yar'', op. 113. Stefan Dohr, trompa. Matthias Goerne, baríton. Cor de Ràdio França. Orquestra Filharmònica de Ràdio França. Dir.: Mikko Franck. Enregistrat per Ràdio França el divendres 15 de gener del 2021. Auditori de Ràdio França. París. Concert d'intercanvi. (81 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA JANÁCEK, 2019-2020 Leos Janácek: Obertura de l'òpera ''De la casa dels morts''. Béla Bartók: Concert per a violí ... Adelante >> n. 2, Sz 112. Serguei Prokófiev: Simfonia n. 5 en Si b, op. 100. Alena Baeva, violí. Orquestra Filharmònica Janácek. Dir.: Dmitri Jurowski. Enregistrat per la Ràdio Txeca el dijous 30 de gener del 2020. Centre Cultural. Ostrava. Concert d'intercanvi. (91 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Don Byron clarinetista "I've found a new baby", "I cover the waterfront" i "Freddie Freeloader" (de l'àlbum "Ivey-Divery", 2014) Don Byron, clarinet; ... Adelante >>Jason Moran, piano; Jack DeJohnette, bateria "Leopold, Leopold" Don Byron, clarinet; Jason Moran, piano; Jack DeJohnette, bateria; Lonnie Plaxico, contrabaix; Ralph Alessi, trompeta "What does it take" (de l'àlbum "Do the Boomerang – The Music of Junior Walker", 2006) Don Byron, clarinet; George Colligan, orgue Hammon; David Gilmore, guitarra; Brad Jones, baix; Rodney Holmes, bateria; Chris Thomas King, veu "The dicty Glide", "St Louis Blues" (de l'àlbum "Bug Music", 1996) Don Byron Band "It's my desire" i "Sham time" (de l'àlbum "Love, Peace and soul", 2011) Don Byron, clarinet. New Gospel Quitet: Xavier Davis, piano; Brad Jones, baix; Pheeroan akLaff, bateria; D.K.Dyson, veu. "Black an Tan Fantasy" i "Música callada V del llibre I" (de l'àlbum "Random Dances and (A)tonalities", 2018) Don Byron, clarinet; Aruán Ortiz, piano
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Saint-Saëns, el músic viatger
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
SCHUBERTÍADA A VILABERTRAN 2021 Joseph Haydn: Quartet n. 3 en do major, op. 33, "L'ocell". Aleksandr Glazunov: Quartet per a saxòfons, op. 109. Felix ... Adelante >>Mendelssohn: Lieder ohne Worte, op. 67 n. 2. Fanny Mendelssohn: Lieder ohne Worte, op. 6 n. 4, ''Il Saltarello Romano''. Kebyart Ensemble. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 14 d'agost del 2021. Espai Misteri. Deu d'Aigua Vilajuïga. Vilajuïga (Girona). (52 min)
13:00 - Molt personal
Santi Serratosa, músic i percussionista corporal (3/5) El "Concert d'Aranjuez" va ser un dels primers discos de música clàssica que el pare del músic ... Adelante >>i percussionista corporal Santi Serratosa l'hi posava. Va ser una de les primeres peces clàssiques que el van emocionar i el va commoure com a nen. En aquesta playlist d'avui, hi trobareu records de nen i d'adolescent... Moments en què va començar a ser conscient del poder de la música. Ho explica Santi Serratosa en la 3a llista per al "Molt personal".
13:30 - Els homes clàssics
Liszt, l'"influencer" Franz Liszt va relacionar-se amb gegants de la composició del segle XIX, avui els "Homes clàssics" (Pedro Pardo i Albert Galcera ... Adelante >>n) t'expliquen alguns dels casos més destacats.
14:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
14:30 - El col·leccionista
Opus 1 Selecció de primeres obres publicades per diferents comnpositors. A. Corelli: Sonata a Trio per a dos violins i baix continu en fa major op. 1 ... Adelante >>n. 1 L. van Beethoven: "Scherzo-Allegro" del Trio per a piano, violí i violoncel op. 1 n. 1 N. Paganini: Caprici per a violi sol en la menor op. 1 n. 24 R. Schumann: Variacions "Abegg" en fa major per a piano op. 1
15:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
Les veus del jazz: Mel Tormé i George Shearing "Smoke gets in your eyes" (de l'àlbum "Top Drawer", 1983) Mel Tormé, veu; George Shearing, piano; Don T ... Adelante >>hompson, contrabaix "Give me the simple life" (de l'àlbum "An evening with George Shearing and Mel Tormé", 1982) Mel Tormé, veu; George Shearing, piano; Brian Torff, contrabaix "Midnight sun" (de l'àlbum "A vintage year", 1987) Mel Tormé, veu; George Shearing, piano; Jennifer Leitham, contrabaix; Donny Osbourne, bateria "Stardust" (de l'àlbum "An evening with George Shearing and Mel Tormé", 1982) "Lullaby of Birdland" (de l'àlbum "The Marty Paick Dek-Tette") Mel Torme, veu; Marty Paich orchestra
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
SETMANA MOZART DE SALZBURG 2021 Wolfgang Amadeus Mozart: Quartet de corda n. 4 en Do, KV 157, Quartet amb flauta en Re, KV 285, Quintet amb clarinet e ... Adelante >>n La, KV 581. Albena Danailova, violí. Rainer Honeck, violí. Tobias Lea, viola. Tamás Varga, violoncel. Karl-Heinz Schütz, flauta. Matthias Schorn, clarinet. Enregistrat per la Ràdio Austríaca el diumenge 24 de gener del 2021. Sala Gran del Mozarteum. Salzburg. Concert d'intercanvi. (56 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
10è FESTIVAL DE MÚSICA ANTIGA DELS PIRINEUS (FEMAP) 2021 "Officium defunctorum Urgellensis" amb l'Ensemble Brudieu Diversos autors: Missa de Rèquiem. ... Adelante >>Johann Christoph Bach: "Der Mensch, vom Weibe geboren", motet. Ensemble Brudieu. Maria Candela Scalabrini, soprano. Belén Vaquero, soprano. Katarina Livljanic, contralt. Daniel Folqué, contratenor. Martí Doñate, tenor. Ferran Mitjans, tenor. Bernat Cabré, baix. Nestor Pindado, baix. Cyprien Sadek, baix. Arnau Farré, orgue. Maria Crisol, baixó. Dir.: Josep Cabré. Enregistrat per Catalunya Música el 2 de juliol del 2021. Catedral de Santa Maria d'Urgell. La Seu d'Urgell. (78 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Els saxofonsites Melissa Aldana, Chris Potter i Ted Nash visiten el Festival de Jazz de Barcelona "Visions", "La madrina" i "Dos cases, un Puente" (d ... Adelante >>e l'àlbum "Visions", 2019) Melissa Aldana, saxo tenor; Sam Harris, piano; Joel Ross, vibràfon; Pablo Menares, contrabaix; Tommy Crane, bateria "Facing east" (de l'àlbum "Ultrahang", 2009) Chris Potter, saxo tenor; Adam Rogers, guitarra; Craig Taborn, Fender Rhodes, Nate Smith, bateria "Penelope" (de l'àlbum "The Sirens", 2013) Chris Potter, saxo tenor; Craig Taborn, piano; David Virelles, teclats; Larry Grenadier, contrabaix; Eric Harland, bateria "Firefly" (de l'àlbum "Imaginary Cities", 2015) Chris Potter, saxos I clarinet baix; Adam Rogers, guitarra; Craig Taborn, piano; Steve Nelson, vibràfon I marimba; Fima Ephron, baix; Scott Colley, contrabaix; Nate Smith, bateria; Mark Feldman i Joyce Hammann, violins; Lois Martin, viola; Dave Eggar, violoncel "Somewhere" i "Something's comming"(de l'àlbum "Somewhere else", 2019) Ted Nash, saxo i clarinet; Ben Allison, contrabaix; Steve Cardenas, guitarra
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Mozart a Salzburg
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
SCHUBERTÍADA A VILABERTRAN 2021 Wolfgang Amadeus Mozart: Sonata n. 3 en Si b, KV. 281. Serguei Prokófiev: Sonata n. 4 en do m, op. 29. Robert Schumann ... Adelante >>: Carnaval, op. 9. Emma Stratton, piano. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 22 d'agost del 2021. Església de Santa Maria. Vilabertran. (58 min)
13:00 - Molt personal
Santi Serratosa, músic i percussionista corporal (4/5) Santi Serratosa, músic i arranjador de peces per a percussió corporal, ens parla de la importàn ... Adelante >>cia que ha tingut per a ell la peça "So what" del mític disc "Kind of blue", un disc que li va obrir les portes al jazz. Comença la 4a llista de Santi Serratosa per al "Molt personal".
13:30 - Els homes clàssics
Liszt i les composicions "impossibles" Què va fer Franz Liszt per a l'evolució de la tècnica pianística? Per què les seves obres són només accessibles ... Adelante >> a grans pianistes? Els "Homes clàssisc" (Pedro Pardo i Albert Galceran) t'ho expliquen en el programa d'avui.
14:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
14:30 - El col·leccionista
Deliri belcantista Grans fragments operístics de Bellini i Donizetti V. Bellini: Ària "Col sorriso" de l'òpera "Il pirata" V. Bellini: Ària "Casta div ... Adelante >>a" de l'òpera "Norma" G. Donizetti: Ària "Una furtiva lacrima" de l'òpera "L'elisir d'amore" G. Donizetti: Concertant "In separato carcere", final de l'acte I de l'òpera "Anna Bolena" V. Bellini: Cabaletta de la Gran ària final de l'òpera "La sonnambula"
15:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
Interseccions: L'arpista Ellen Bødtker canta als paisatges escandinaus "Stein, Vann" i "Sommeren der ute" (de l'àlbum "Sommeren der ute - Once upon a ... Adelante >>Summer", 2015 Ellen Bødtker, arpa; Arve Henriksen, trompeta i electrònica; Eirik Raude, percussió i electrònica; Jan Erik Vold, poemes "Jeg ser", "Solen Ble Borte" i "Den Første Tåre" (de l'àlbum "Jeg ser", 2016) Ellen Bødtker, arpa; Fredrik Møller Ellingsen, teclats i electrónica; Erik Honore¿, electrónica; Bjørn Floberg, veu; Arve Henriksen, trompeta
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
75è FESTIVAL INTERNACIONAL DE PIANO CHOPIN A DUSZNIKI ZDRÓJ Frédéric Chopin: ''Dotze estudis'' per a piano, op. 25. Balada per a piano n. 3 en La b, o ... Adelante >>p. 47. Scherzo per a piano n. 3 en do # m, op. 39. Polonesa-Fantasia per a piano en La b, op. 61. Adam Kaldunski, piano. Enregistrat per la Ràdio Polonesa el dilluns 10 d'agost del 2020. Centre Chopin. Duszniki Zdrój (Polònia). Concert d'intercanvi. (61 min)
18:00 - Assaig general
El programa informatiu de Catalunya Música. Seguiment de prop de l’actualitat musical. Conté entrevistes, seccions i reportatges. Un programa d'Albert ... Adelante >> Torrens i Marta Lanau.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA ALEMANYA DE BERLÍN, 2020-2021 Clara Schumann: Trio amb piano en sol m, op. 17. Camille Saint-Saëns: Septet en Mi b, ... Adelante >> op. 65. Astor Piazzolla: ''Chiquilín de Bachín'', cançó, ''Fuga y misterio'', tango. Wolfgang Amadeus Mozart: Quintet per a vent i piano en Mi b, KV 452. Membres de l'Orquestra Simfònica Alemanya de Berlín. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el diumenge 18 d'abril del 2021. Casa de la Ràdio. Berlín. Concert d'intercanvi. (77 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Re-visitant la música del trompetista Ralph Alessi "A dolar in your shoe" i "Medieval Genius" (de l'àlbum "Wiry Strong", 2011) Ralph Alessi, trompeta; ... Adelante >> Ravi Coltrane, saxo tenor; Andy Milne, piano; Mark Ferber, bateria; Drew Gress, contrabaix "Imaginary friends", "Around the corner" i "Oxide" (de l'àlbum "Imaginary Friends", ECM 2019) Ralph Alessi, trompeta; Ravi Coltrane, saxos; Andy Milne, piano; Drew Gress, contrabaix; Mark Ferber, bateria "Brillant waters", "Melody of a waterfall", "From Cousteau's point of view" i "Fragile cocoon" (de l'àlbum "Lucent waters", 2018) Florian Weber, piano; Ralph Alessi, trompeta; Linda May Han Oh, contrabaix; Nasheet Waits, bateria "Humanities" i "Ripple" (de l'àlbum "Humanities", Positone 2018) David Ake, piano; Ralph Alessi, trompeta; Ben Monder, guitarra; Drew Gress, contrabaix; Mark Ferber, bateria
00:00 - Nocturn
La música que t'acompanya de nit.
07:00 - Tots els matins del món
Una bona manera de començar el dia és escoltant música: descobrint obres que fins ara ens eren desconegudes i gaudint d’aquelles que ja formen part de ... Adelante >> la nostra vida. Però també ho és gaudir de continguts de qualitat, bones entrevistes i un repàs de l’actualitat. El magazín matinal de Catalunya Música. Presentat per Ester Pinart i Joan Vives.
10:00 - El compositor de la setmana
Mozart a Salzburg
11:00 - Els concerts de Catalunya Música
SCHUBERTÍADA A VILABERTRAN 2021 Franz Schubert: ''Die Schöne Müllerin'' (La bella Molinera), cicle de lieder, D 795. Konstantin Krimmel, baríton. Dani ... Adelante >>el Heide, piano. Enregistrat per Catalunya Música el divendres 20 d'agost del 2021. Església de Santa Maria. Vilabertran. (90 min)
13:00 - Molt personal
Santi Serratosa, músic i percussionista corporal (5/5) En l'última llista del músic i percussionista corporal Santi Serratosa per al "Molt personal", ... Adelante >>hi ha "Devil's gallop", un arranjament de Santi Serratosa que va ser un encàrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV). És l'última llista d'aquest musicoterapeuta per al "Molt personal".
13:30 - Els homes clàssics
La nova escola alemanya A banda de ser un gran intèrpret i compositor, Liszt va ser un dels impulsors de la "Nova Escola Alemanya". No saps de què es ... Adelante >>tracta? Doncs els "Homes clàssics" (Pedro Pardo i Albert Galceran) t'ho expliquen.
14:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
14:30 - El col·leccionista
El so del realisme soviètic La música que s'adaptava a les pautes polítiques impulsades en els temps soviètics. A. Khachaturian: "Dansa d'Ayesha" del ... Adelante >>ballet "Gayaneh" D. Kabalevski: "Allegro molto e con brio" del Concert per a violí i orquestra en do major op. 48 D. Xostakóvitx: "Allegretto" de la Simfonia n. 5 en re menor op. 47 R. Glière: "Dansa del mariners" del ballet "La rosella vermella" S. Prokófiev: "Dansa dels cavallers" del ballet "Romeu i Julieta"
15:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
15:30 - Cafè Jazz
L'era de les big bands: la New Century big band del bateria Ulysses Owens Jr "Two bass hit", "Giant steps", "Soul conversations" i "London Towne" (de ... Adelante >> l'àlbum "Soul Conversations", 2021) Ulysses Owens Jr Big Band
16:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA NACIONAL DE LA RAI DE TORÍ, 2020-2021 Béla Bartók: ''Música per a corda, percussió i celesta'', Sz 106. Johannes Br ... Adelante >>ahms: Concert per a piano i orquestra n. 1 en re m, op. 15. Benedetto Lupo, piano. Orquestra Simfònica Nacional de la RAI de Torí. Dir.: Kent Nagano. Enregistrat per la Radiotelevisió italiana el dijous 14 de gener del 2021. Auditorium Arturo Toscanini RAI. Torí (Itàlia). Concert d'intercanvi. (82 min)
18:00 - Assaig general
Avui entrevistarem el saxofonista Gorka Garay sobre els seus propers projectes i ens oferirà una petita actuació en directe, i també conversarem via t ... Adelante >>elemàtica amb l'arpista de flamenc Ana Crismán pel concert que oferirà diumenge dins del Festival Suma Flamenco a Madrid. A més, us parlem del concert que celebrarà el 50è aniversari de l'estrena de l'Himne de les Nacions Unides i del discurs de Pau Casals a les Nacions Unides, i us donarem tots els detalls del " AI and Music Festival " i del " Sónar CCCB ", dos dels cicles que el festival barceloní de música avançada i art digital proposa per aquesta tardor.
19:00 - El gran tour
Victòria Palma proposa fer un viatge pensat per escoltar bona música i que aquesta música sigui el vehicle per moure's d'un lloc a un altre amb ganes ... Adelante >>d'eixamplar horitzons. L'objectiu no serà arribar a la destinació, sinó descobrir el camí. De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda a Catalunya Música.
20:00 - Els concerts de Catalunya Música
TEMPORADA DE CONCERTS DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BAVIERA, 2020-2021 Thomas Adès: ''Tres estudis a partir de Couperin''. Harrison Birtwist ... Adelante >>le: ''Endless Parade'' per a trompeta, corda i vibràfon. Franz Schubert: Simfonia n. 8 en si m ''Inacabada'', D 759. Hakan Hardenberger, trompeta. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera. Dir.: Daniel Harding. Enregistrat per la Ràdio de Baviera el divendres 26 de febrer del 2021. Sala Hèrcules. Residenz. Munic. Concert d'intercanvi. (57 min)
22:00 - Interludi
Audició d'obres senceres o fragmentades del nostre repertori més clàssic.
23:00 - Via Jazz
Nou disc del contrabaixista Marc Johnson, "Overpass" "Love theme from Spartacus" (de l'àlbum "Overpass", 2021) Marc Johnson, contrabaix "Nardis" (de l ... Adelante >>'àlbum "Live at Balboa Jazz Club", 1979) Bill Evans, piano; Marc Johnson, contrabaix; Joe Labarbera, bateria "Nardis" Marc Johnson, contrabaix "Bass desires" (de l'àlbum "Bass desires", 1986) Marc Johnson, baix; Bill Frisell i John Scofield, guitarres; Peter Erskine, bateria "Shades of Jade" i "Blue Nefertiti" (de l'àlbum "Shades of Jade", 2005) Marc Johnson, contrabaix; Joe Lovano, saxo tenor; John Scofield, guitara; Eliane Elias, piano; Joey Baron, bateria "When the sun comes up" (de l'àlbum "Swept away", 2012) Marc Johnson, contrabaix; Eliane Elias, piano; Joe Lovano, saxo tenor; Joey Baron, bateria "Yin and Yang" (de l'àlbum "Overpass", 2021)